The BBQ Dream Tour
-
HeenreisEconomy ClassAmsterdam / BrusselChicago, Illinois
-
TerugreisEconomy ClassDallas / Fort Worth, TexasAmsterdam / Brussel
- Vliegtickets
- Luchthavenbelastingen
- Ruimbagage van 23 kgs per persoon
- Accommodaties
- Autohuur - SUV e.g. Ford Escape o.b.v. Fully Inclusive
- SGR Garantie
- Reis- & annuleringsverzekering
- Maaltijden (tenzij aangegeven)
- Reserveringskosten €25,- per boeking
- Bijdrage SGR €5,- per persoon
- Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: €3,- per persoon
Laat je inspireren door onze voorbeeld reisplannen.
Kies een reisplan en geef aan wat je graag anders zou zien.
Vraag een offerte aan en wij nemen contact met je op.
- Persoonlijke service is bij ons belangrijk
- Uw droomreis geheel aangepast naar uw wensen!
- Al 10 jaar Amerika, Canada & Carbisch experts
- We kunnen ook uw reis- en annuleringsverzekeringen regelen.
- Vraag vrijblijvend een offerte aan. U nergens aan vast.
- En natuurlijk zijn we een erkende organisatie en lid van de SGR.
Zo zou je reisplan van dag tot dag eruit kunnen zien
De vele barbecue restaurants in de stad serveren de befaamde Nashville Barbecue Sauce, een zoete smaakvolle saus, met specerijen en geraspte citroenschil bereid
Qua eten raden wij je een ‘pork sandwich’ aan. De pork shoulder zal, gaarheid van het vlees kan per locatie verschillen, op een hamburger-achtig broodje liggen met een zoet-zurige sladressing.
De barbecuerestaurants in Tennessee gebruiken hun variant van de Nashville Barbecue Sauce die bij alle Tennessee style vleesgerechten wordt geserveerd. De saus smaakt perfect bij Memphis style pork ribs. De zogenaamde Wet Ribs die gehuld zijn in de klassieke Nashville is het meest iconische gerecht van de staat. De traditionele Nashville saus heeft een dikke structuur, de rode Memphis saus bevat meer tomaten en azijn en is wat meer vloeibaar. Het vlees in de Tennessee barbecuereaturants heeft een unieke smaak dankzij het aroma dat ontstaat door het vlees op hout te roken.
De staat Mississippi heeft een rijke culinaire traditie. Er zijn veel barbecuerestaurants die heerlijk gerookt vlees serveren. Veel van de populairste restaurants zijn van origine Grieks of Libanees. De roze Comeback saus is de bekendste in deze regio.
De meeste barbecuerestaurants in Louisiana hanteren de Cajun stijl, een manier van vlees bereiden die stamt uit de tijd dat de Fransen zich in deze staat vestigden. Er zijn ook Creoolse elementen in deze kookkunst terug te vinden.
De Texaanse barbecue tradities zijn onderverdeeld in 4 regio’s; Oost-, Centraal-, Zuid- en West Texas waarvan de gerechten uit Centraal- en Oost Texas het meest bekend zijn. In het diepe zuiden van de staat en langs de Rio Grande wordt het meeste vlees op de Mexicaanse manier bereid. Deze stijl staat bekend onder de naam barbacoa.
Volgens de Oost Texaanse traditie wordt het vlees langzaam gegaard tot het punt dat “het van het bot af valt” en wordt er een zoete tomatensaus bij geserveerd. In Centraal Texas wrijft men het vlees in met kruiden en specerijen en wordt het boven een eikenhout vuur geroosterd. De sauzen die men gebruikt in Zuid Texas zijn dik zodat ze het vlees zeer sappig houden.
De barbacue traditie wijkt af van de andere stijlen in texas doordat men hier meer gebruik maakt van geiten- en schapenvlees. In de meest traditionele vorm wordt het vlees in een gat in de grond bereid.
Een impressie van de accomodaties van dit reisplan
Chicago, Illinois | Edward Hotel Chicago | 1 nacht |
---|---|---|
Louisville, Kentucky | Inn at St james Court | 2 nachten |
Nashville, Tennessee | Germantown Inn | 2 nachten |
Memphis, Tennessee | The Guest House at Graceland | 2 nachten |
Vickburg, Mississippi | Duff Green Mansion | 1 nacht |
New Orleans, Louisiana | Dauphine Orelans Hotel | 2 nachten |
Houston, Texas | Sonesta ES Suites Houston Galleria | 1 nacht |
Austin, Texas | Austin Motel | 2 nachten |
Fort Worth, Texas | Hyatt Place Fort Worth Historic Stockyards | 2 nachten |
Jouw route in kaart
Voeg sight seeing tours toe aan jouw reisplan
Misschien ook interessant
Geen reisplannen gevonden